Ingrediente
- 500 g branza de vaci proaspat
- 6 oua
- 8 linguri de zahar
- 100 g amidon
- 100 g faina
- 1 plic de zahar vanilinat
- coaja de portocala si lamaie
- esenta de vanilie
- stafide
- un praf de sare
Mod de preparare
Separam albusurile de ou intr-un castron, iar in celalalt, punem galbenusurile pe care le mixam cu zaharul, coaja de portocala si esenta de vanilie si branza de vaci.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, pentru cateva minute. Se pune amidonul, praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.
Adaugam compozitia de branza de vaci si stafidele si amestecam cu grija, cu o spatula.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda, turnam compozitia si o dam la cuptor, pentru 60 minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat 2" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|