Ingrediente
- 1050 g branza dulce de vaci
- 9 oua
- 600 g smantana
- 300 g unt
- 300 g zahar
- 6 linguri gris
- 6 linguri faina
- 200 g stafide
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Incepem prin a mixa ouale cu zaharul si esenta de vanile, apoi adaugam branza si untu, lcare a fost tinut la temperatura camerei si omogenizam amestecul.
Punem faina, putin cate putin si grisul. Amestecam bine dupa care adaugam smantana, iar la final stafidele.
Turnam compozitia obtinuta intr-o tava cu pereti detasabili pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina.
Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru aproximativ o ora sau pana cand se rumeneste frumos.
Cand e gata, o lasam sa se raceasca si abia apoi poate fi taiata si mancata cu mare pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|