Desert pasca fara aluat

Postat de Bucataras in Bucuria de împărți ceva bun
22 Mar 2018 | 9731 vizualizari
Desert pasca fara aluat

Pasca aromata si cremoasa pentru masa de Paste, fara aluat si fara bataie de cap!

Ingrediente

  • 5 oua
  • 120 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat dr Oetker
  • 800 g branza vaci grasa si scursa
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita coaja de lamaie finesse dr Oetker
  • 1 plic finesse vanilie dr Oetker
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 1 plic praf de copt dr Oetker
  • 120 g stafide hidratate
  • Decor:
  • 1 lingura zahar pudra dr Oetker
  • trandafiri décor dr Oetker

Mod de preparare

Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul si devin cremoase. Se adauga branza de vaci scursa foarte bine si smantana grasa. Se mixeaza si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga coaja de lamaie, vanilia bourbon si zeama de lamaie. Praful de copt se pune peste faina si se adauga cate putin in compozitie, mixand la viteza mica. Se adauga apoi si grisul si se omogenizeaza bine.

La final se adauga stafidele hidratate in apa fierbinte si scurse bine.

Se tapeteaza o tava rotunde de 22 cm cu hartie de copt si se coace pasca la 170 grade C, pentru 1 ora, pana se incheaga bine si se rumeneste usor.

Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pudreaza cu zahar dr Oetker si se decoreaza cu trandafiri de napolitana dr oetker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Postat de mirela0911

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Intr-un bol se pun ricotta, ouale, se adauga praful de sare, zaharul pudra, zaharul vanilat, amidonul si coaja de lamaie. Se mixeaza la viteza cea mai mica pana se omogenizeaza totul apoi se...

Citeste continuarea

Desert pasca dulce fara aluat

Postat de mirela0911

Desert pasca dulce fara aluat

Intr-un bol se pun ouale. Se adauga sarea, zaharul si esenta. Se mixeaza pana isi dubleaza volumul si devine o compozitie cremoasa. Se pune branza si se mixeaza putin. Se adauga apoi untul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2018, 13:12
cam buna pasca asta
la 22.03.2018, 13:13
Cred ca a iesit cea mai buna din cate am incercat Conteaza mult ouale batute bine la inceput.
la 22.03.2018, 13:23
Oana e treaba cu OO-le.... cum le bati, cum fac treaba buna.....
la 22.03.2018, 13:28
buna buna
la 22.03.2018, 13:41
foarte buna este

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking