Desert pasca fara aluat by merisor

Postat de gurita_ta2005 in Dulciuri
30 Mar 2018 | 3440 vizualizari
Desert pasca fara aluat by merisor

super super buna! multumesc merisor pentru reteta https://retetemerisor.ro/2016/04/pasca-fara-aluat.html "Bunatati de Paste"

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 gr branza telemea de vaci
  • 100 gr stafide
  • 8 linguri de zahar
  • 6 oua
  • 7 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom si vanilie
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Branza de vaci o amestecam cu telemeaua sfaramata cu o furculita.

Stafidele le punem intr-un bol cu esenta de rom.

Albusurile se separa de galbenusuri, se bat spuma cu un praf de sare si treptat se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si pesmetul si omogenizam cu branza de vaci.

Galbenusurile se adauga peste branza, punem si stafidele scurse de esenta de rom si omogenizam.

Bezeaua obtinuta din albusuri se incorporeaza usor in branza de vaci.

O forma rotunda de blat de tort o acoperim cu hartie de aluminiu sau de copt sau tapetam cu unt peretii formei.

Se toarna compozitia in forma,si se da la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Eu am facut in 2 forme.

Stingem cuptorul si lasam pasca sa se raceasca in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat by merisor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert croissante cu unt

Postat de CameliaComan

Desert croissante cu unt

Intr-un vas destul de incapator, punem drojdia, apa calduta (o incalzim putin, nu o fierbem), faina, galbenusul de ou, zaharul si praful de sare. Mixam. Ideal ar fi sa avem un malaxor, dar m-am...

Citeste continuarea

Prajitura cu smochine si crema de ciocolata

Postat de diaconta

Prajitura cu smochine si crema de ciocolata

Pentru blat,am separat albusul de galbenusul oualor. Am mixat albusurile cu un praf de sare, iar când spuma a devenit ferma,am adaugat treptat zaharul si vanilia. Galbenusurile le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2018, 13:45
Numai buna de maritat Gurita noastra! ))) Bravoo!
la 30.03.2018, 13:50
la 30.03.2018, 13:50
Gasim si nasi, nicio problema!
la 30.03.2018, 13:54
Cred ca face meniul de nunta
la 30.03.2018, 14:07
laura )

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking