Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
16 Apr 2017 | 9616 vizualizari

Pentru aceasta reteta, m-am inspirat initial de la JamilaCuisine , dar apoi am vazut si reteta lui Alex si am citit-o si pe a lui Merisor  si, din 3 retete, am facut si eu o a patra :D A iesit foarte buna pasca, numai ca, din cauza ca branza a fost moale, s-au dus stafidele la fundul tavii, branza a ramas la mijloc, iar faina s-a ridicat. Ma hotarasem sa nu mai prezint reteta din cauza asta, dar a fost foarte buna la gust si tare pufoasa, asa ca n-aveti de ce sa nu o incercati.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 16.04.2017, 18:36
Super buna
la 16.04.2017, 18:43
bunnna
la 16.04.2017, 18:53
Cu siguranta a iesit gustoasa si arata si bine!
la 16.04.2017, 18:53
la 16.04.2017, 19:23
Mie imi place tare mult cum arată secțiunea!
la 16.04.2017, 19:34
la 16.04.2017, 19:58
la 16.04.2017, 20:03
Mulțumesc, dragilor!
la 16.04.2017, 20:04
Delicioasa !
la 16.04.2017, 20:12
Este super buna si aromata! Vad ca la voi a inflorit si liliacul!
la 16.04.2017, 20:43
Multumesc, dragilor!
la 16.04.2017, 20:57
Delicioasă si frumoasa!
la 16.04.2017, 23:01
Ce bunatate!
la 17.04.2017, 09:26
chiar e foarte frumoasa pasca.
la 17.04.2017, 11:43
Mie imi place, pastreaza-mi si mie o feliuta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking