Desert pepene galben umplut cu fructe

Postat de katty in Dulciuri
1 Sep 2017 | 2073 vizualizari
Desert pepene galben umplut cu fructe

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 1 banana
  • o mana visine
  • 2 piersici
  • 100 ml sampanie dulce
  • 5 gr gelatina
  • frisca pentru servit

Mod de preparare

Spalam pepenele, il taiem pe jumatate si scoatem semintele. Cu o lingura scoatem  miezul , iar jumatate il taiem cubulete. Piersicile le descojim si le taiem cubulete, banane o taiem felii subtiri, iar  la visine scoatem samburii. Asezam toate fructele intr-un castron, iar deasupra turnam sampania. Lasam 15 minute, amestecand din cand in cand usor, apoi scurgem zeama.

Asezam fructele in cojile de la pepene. Hidratam gelatina in 2 linguri de apa rece. Punem zeama  intr-o craticioara la foc pana se infierbanta, apoi turnam lichidul fierbinte peste gelatina, amestecand. Lasam putin sa se racoreasca, apoi turnam lichidul peste fructe. Dam pepenii la frigider pentru 1-2 ore. Servim pepenii taiati felii,  cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pepene galben umplut cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete cu branza

Postat de AdrianUdrea

Spaghete cu branza

Se pune apa la fiert, impreuna cu sarea, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga spaghetele, rupte in doua. Se lasa la fiert pana cand isi dubleaza volumul si sunt bine patrunse, apoi se...

Citeste continuarea

Desert tarta cu cirese si nuca de cocos

Postat de sufletista

Desert tarta cu cirese si nuca de cocos

Aluat -intr-un bol, amestecam faina cu zaharul, sarea, coaja de portocala. Facem o adancitura in mijloc, adaugam praful de copt dizolvat in otet, untul taiat cubulete, untura, ouale batute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2017, 09:42
delicios!!!
la 01.09.2017, 09:56
excelent ,cel mai bun dulce
la 01.09.2017, 10:15
Daca-i cu frisca ma bag si eu
la 01.09.2017, 10:53
la 01.09.2017, 12:17

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking