Desert placinta cu branza si fulgi de cocos

Postat de sufletista in Prajituri
7 Aug 2017 | 2744 vizualizari
Desert placinta cu branza si fulgi de cocos

M-am inspirat de la Simona

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 5 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar
  • esenta de portocala
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1 praf de copt
  • 200 g fulgi de nuca de cocos
  • 200 g fructe confiate
  • 100 ml apa calduta
  • esenta de rom

Mod de preparare

Fructele confiate le punem intr-un castron, adaugam apa calduta, esenta de rom si lasam sa se hidrateze 1 ora.

Intr-un bol, mixam ouale cu praful de sare, zaharul pana ce devine ca o crema, adaugam faina amestecata cu amidonul, praful de copt, amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

Adaugam branza zdrobita cu furculita, esenta, coaja de lamaie, amestecam si la final, adaugam fructele scurse bine de lichid, amestecam usor compozitia.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, eu am facut si niste briose cu aceasta compozitie.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 1 ora, facem proba cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca foarte bine inainte sa o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura "Trandafir", cu mere, nuca si crema de vanilie

Postat de merisor67

Prajitura "Trandafir", cu mere, nuca si crema de vanilie

Pentru aluat: frecam untul cu zaharul si sarea pana devine spumos, adaugam pe rand si omogenizam: oul, uleiul, laptele si la final faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul....

Citeste continuarea

Desert prajitura de caramel

Postat de Zamfira

Desert prajitura de caramel

Blatului : Frecam galbenusurile cu zaharul. Adaugam lapte, ulei, zahar vanilat. Omogenizam foarte bine compozitia, astfel zaharul incepe sa se topeasca. Adaugam ingredientele uscate: faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2017, 10:34
Imi place!
la 07.08.2017, 10:47
Tocmai beau cafeluta Adu placinta
la 07.08.2017, 11:11
Bună plăcintă!
la 07.08.2017, 11:44
super
la 07.08.2017, 13:21

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking