Desert poppy seed coconut bread

Postat de mihaelar63 in Dulciuri
22 Mai 2020 | 359 vizualizari
Desert poppy seed coconut bread

 Mi-a placut la prima vedere aceasta reteta de chec in trei culori si cu trei gusturi diferite.  Poate oricine sa o incerce acest chec, este usor de preparat. Am apreciat gusturile diferite si ,,curate"' fara adausuri de coloranti si arome sintetice . ,,aluaturi de casa "  

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar[eu am redus la 150]
  • 7 linguri ulei floarea soarelui
  • 70 gr seminte mac
  • 70 gr fulgi nuca cocos
  • 240 gr faina alba tip 000
  • 1.5 lingurita praf copt
  • 1 lingura cu varf cacao pudra
  • zahar pudra pentru decor -eu am presarat nuca de cocos

Mod de preparare

  1. Untul moale se bate cu zaharul cu ajutorul mixerului .
  2. Incorporati ouale pe rand . Amestecati .
  3. Se adauga faina si praful de copt .Amestecati cu o spatula .
  4. Puneti uleiul si amestecati din nou aluatul .
  5. Aluatul se imparte in trei boluri diferite , dar in cantitati egale .
  6. Una dintre parti se amesteca cu cacao pana se omogenizeaza aluatul .
  7. A doaua parte de aluat se amesteca cu  fulgii de nuca de cocos.
  8. Ultima parte se amesteca cu semintele de mac .
  9. Se ia forma de chec si se unge cu unt .
  10. Se intinde aqluatul cu cacao pe fundul tavitei si pe peretii laterali .
  11. Aluatul cu cocos se pune in forma in continuare , dar lasand , pe mijloc,un santulet-o despicatura pe mijloc .
  12. Continuati cu aluatul cu mac , avand grija ca sa introduceti umplutura si in despicatura libera din mijloc .
  13. Se coace checul la 180 grade celsius , aproximativ 60 minute .
  14. Eu dupa 50 minute  am  facut testul scobitorii si am decis ca este copt .
  15. Dupa racire pudrati checul cu zahar pudra .
  16. Eu dorind sa reduc zaharul am presarat checul pe deasupra cu fulgi de nuca de cocos .
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert poppy seed coconut bread" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Retete similare

Mucenici moldovenesti

Postat de bitza

Mucenici moldovenesti

Aluat: Intr-un castron incapator se pune faina,se face o gropita in mijloc unde se pune zaharul.Drojdia se desface in putin lapte cald,si se pune peste zahar.Se lasa 15 minute la loc cald...

Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de Creatsa

Cornuri cu ciocolata

Intr-o craticioara pune 100 ml lapte la fiert. Cand a inceput sa fiarba adauga 50 g faina si amesteca bine pana devine o pasta tare. Pune aluatul oparit intr-un bol si lasa-l sa se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 22.05.2020, 11:38
Yami! Ce bine arata! Prima venita, prima servita!
la 22.05.2020, 11:39
Oana , esti servita
la 22.05.2020, 11:52
Wow! Ce nebunie! Musai sa gust si eu!
la 22.05.2020, 12:01
la 22.05.2020, 12:21
Nici mie nu prea îmi plac coloranții sintetici...

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking