Desert poppy seed coconut bread

Postat de mihaelar63 in Dulciuri
22 Mai 2020 | 1830 vizualizari
Desert poppy seed coconut bread

 Mi-a placut la prima vedere aceasta reteta de chec in trei culori si cu trei gusturi diferite.  Poate oricine sa o incerce acest chec, este usor de preparat. Am apreciat gusturile diferite si ,,curate"' fara adausuri de coloranti si arome sintetice . ,,aluaturi de casa "  

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar[eu am redus la 150]
  • 7 linguri ulei floarea soarelui
  • 70 gr seminte mac
  • 70 gr fulgi nuca cocos
  • 240 gr faina alba tip 000
  • 1.5 lingurita praf copt
  • 1 lingura cu varf cacao pudra
  • zahar pudra pentru decor -eu am presarat nuca de cocos

Mod de preparare

  1. Untul moale se bate cu zaharul cu ajutorul mixerului .
  2. Incorporati ouale pe rand . Amestecati .
  3. Se adauga faina si praful de copt .Amestecati cu o spatula .
  4. Puneti uleiul si amestecati din nou aluatul .
  5. Aluatul se imparte in trei boluri diferite , dar in cantitati egale .
  6. Una dintre parti se amesteca cu cacao pana se omogenizeaza aluatul .
  7. A doaua parte de aluat se amesteca cu  fulgii de nuca de cocos.
  8. Ultima parte se amesteca cu semintele de mac .
  9. Se ia forma de chec si se unge cu unt .
  10. Se intinde aqluatul cu cacao pe fundul tavitei si pe peretii laterali .
  11. Aluatul cu cocos se pune in forma in continuare , dar lasand , pe mijloc,un santulet-o despicatura pe mijloc .
  12. Continuati cu aluatul cu mac , avand grija ca sa introduceti umplutura si in despicatura libera din mijloc .
  13. Se coace checul la 180 grade celsius , aproximativ 60 minute .
  14. Eu dupa 50 minute  am  facut testul scobitorii si am decis ca este copt .
  15. Dupa racire pudrati checul cu zahar pudra .
  16. Eu dorind sa reduc zaharul am presarat checul pe deasupra cu fulgi de nuca de cocos .
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert poppy seed coconut bread" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chec pufos cu nuca

Postat de Bucataras

Chec pufos cu nuca

Cantitatile sunt pentru o tava de chec Mai intai separa ouale si mixeaza albusurile cu un praf de sare. Eu voi folosi un robot de bucatarie ca sa fie si mai simplu! Adauga apoi...

Citeste continuarea

Placinta cu iaurt si fructe

Postat de Elena_Daria

Placinta cu iaurt si fructe

Inainte cu 30 de minute sa ne apucam de treaba, scoatem foietajul din congelator sau il scoatem seara si il lasam in frigider pana a doua zi. Intr-un vas punem 8 oua, zaharul, grisul, coaja...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2020, 11:38
Yami! Ce bine arata! Prima venita, prima servita!
la 22.05.2020, 11:39
Oana , esti servita
la 22.05.2020, 11:52
Wow! Ce nebunie! Musai sa gust si eu!
la 22.05.2020, 12:01
la 22.05.2020, 12:21
Nici mie nu prea îmi plac coloranții sintetici...

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking