Ingrediente
- Blat:
- 200 g biscuiți simpli
- 6 linguri nuca măcinată
- 1 esență de rom
- cateva linguri de apa
- Crema :
- 1 plic crema pentru prăjituri cu caramel
- 400 ml apa
- 1 plic gelatina
- 150 g zahar
- 6 linguri nuca măcinată
- Decor:
- 45 g ciocolată cu crema de cocos
- 150 g vișine fără sâmburi
- nuca măcinată
Mod de preparare
Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider.
Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam. Hidratam gelatina, apoi o topim si o adaugam in crema. Punem peste biscuiți. Taiem ciocolata marunt.
Scoatem sâmburii visinelor si le amestecam cu o lingura de zahar. Peste crema presaram putina nuca, apoi ciocolată și visinele si dam la frigider cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Caramela" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|