Postat de RODIMUR in Prajituri 30 Iun 2017 | 7645 vizualizari
O prăjitură pe care o știu de la mămica și pe care o fac foarte ușor. Este o prăjitură pufoasă, care are un gust special, de la nuci și de la esența de migdale.
la 01.07.2017, 08:03 Desigur, Cristinuța! Cu plăcere și poftă bună!
la 01.07.2017, 09:17 Servesc si eu o bucatica daca a mai raamas
la 01.07.2017, 09:41 Sigur că a rămas, mai ales pentru tine! Abia am făcut-o ieri după-amiază...
la 01.07.2017, 09:48
la 01.07.2017, 10:25 Waw! Cred că e minunată!
la 01.07.2017, 10:34 Mulțumesc, Motănel!
la 01.07.2017, 10:35 Mulțumesc, Miki! Într-adevăr, e foarte bună și are un gust aparte...!
la 01.07.2017, 11:02 Tare bună "chinezoaica" asta ! Îmi plac rețetele vechi, pentru că au acel ceva special și aparte și mereu ies bune! Cine le încerca / proba nu dadea greș (ieșeau perfecte)!
la 01.07.2017, 11:14 Servesc si eu cateva bucatele!
la 01.07.2017, 11:22 ooo...de cand n-am mai auzit de prajitura asta delicioasa!
la 01.07.2017, 11:56 Mulțumesc, Kytz! Și eu țin la rețetele vechi... Acelea noi au, în general, un ingredient minune (mascarpone!), comun tuturor dulciurilor (prăjituri, torturi de toate felurile și mai nou, înghețată...! ) Ciudat!
la 01.07.2017, 11:57 Bine, Camelya, cu plăcere! Merci!