Ingrediente
- 2 oua
- 9 linguri zahar
- 9 linguri lapte
- 9 linguri ulei
- 14 linguri faina
- 1 plic praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- un praf sare
- 500 g agrise verzi
- 2 linguri zahar
- 2 linguri faina
Mod de preparare
Agrisele se curata, se spala, se pun intr-un castron si se presara cu 2 linguri de zahar.
Se mixeaza ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste.
Se adauga laptele, uleiul si se mixeaza in continuare.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Agrisele se dau prin doua liguri de faina si se pun deasupra in tava repartizate pe toata suprafata. Eu am uitat s-o fac si au cazut fructele la fundul prajiturii.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, 30-35 minute, pana se rumeneste.
Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit.
Se portioneaza, se presara cu zahar pudra si se serveste.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu agrise verzi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|