Ingrediente
- 140 g unt
- 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
- 150 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)
- 2 oua
- 150 g faina
- 1 plic de praf de copt (10 g)
- 8 caise mari + 2 linguri zahar
- Dimensiuni tava: 21/31 cm
Mod de preparare
Intr-un castron se pun untul, branza, zaharul, zaharul vanilat si ouale si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Se spala caisele, se taie pe jumatate, li se scot samburii si se asaza in tava cu partea in care a fost samburele in sus. Se presara zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura este frumos rumenita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|