Ingrediente
- 450 g faina Gyermelyi
- 400 g zahar
- 110 g cacao Dr. Oetker
- 1 praf de copt Dr. Oetker
- un praf de sare
- 80 g ciocolata amaruie Poiana
- 230 ml apa
- 50 ml zeama de portocala
- 250 ml ulei
- 4 pliculete zahar vanilat Dr. Oetker
- banane
- zahar brun
Mod de preparare
Am folosit o tava cu dimensiunile de 28/20 cm tapetata cu hartie de copt.
In bolul robotului am pus faina cernuta, zaharul, cacaua, praful de copt, ciocolata maruntita, sarea si zaharul vanilat. Am amestecat bine, apoi am adaugat apa, zeama de portocala si uleiul si am dat drumul la robot sa omogenizeze compozitia, am mixat cca 5-6 min. Apoi am intins compozitia in tava, am uniformizat si am asezat rondele de banana, peste care am presarat zahar brun.
Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru cca 35 min, este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|