Desert prajitura cu mere caramelizate si branza de vaci

Postat de reisnaor_2006 in Prajituri
28 Ian 2019 | 3306 vizualizari
Desert prajitura cu mere caramelizate si branza de vaci

Un deliciu care dispare cat ai clipi din farfurie.

Ingrediente

  • 6 mere mari
  • 100 gr de unt
  • 100 gr de zahar
  • Blat:
  • 500 gr de branza de vaci
  • 4 oua
  • 150 gr de zahar
  • 250 gr de smantana
  • 150 gr de faina
  • un praf de sare

Mod de preparare

       Curatam merele de coaja,le taiem in doua si eliminam cotorul.Le taiem feliute subtiri.Untul il punem intr-o cratita la topit,adaugam merele,presaram zaharul.Amestecam pana zaharul se caramelizeaza si merele devin maronii.Turnam merele caramelizate intr-o forma unsa cu unt si o lasam deoparte.

       Intr-un bol punem branza,ouale,zaharul si mixam bine.Adaugam smantana,faina,praful de sare si omogenizam bine compozitia cu ajutorul unei spatule.Turnam compozitia peste mere si d-am forma la cuptor la 180 de grade timp de 40 de minute.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere caramelizate si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarte alsacienne

Postat de Corina33

Tarte alsacienne

Mai intai pregatim aluatul de tarta : se amesteca faina cu praful de sare si zaharul intr-un bol, se adauga coaja de lamaie si untul taiat cubulete si se amesteca usor cu mainile. La sfarsit...

Citeste continuarea

Desert prajitura bicolora cu cirese

Postat de merisor67

Desert prajitura bicolora cu cirese

Mai întâi, topim untul, pe care îl aromatizăm cu frunze proaspete de mentă, rupte mărunt, apoi îl lăsăm să se răcească. Separăm albușurile de gălbenușuri și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2019, 21:11
Prima !!!!
la 28.01.2019, 21:19
cu mare drag
la 28.01.2019, 21:23
Cred ca e tare buna!
la 28.01.2019, 21:23
Foarte buna!
la 28.01.2019, 21:26
Andra este super buna

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking