Desert prajitura cu mure

Postat de xana in Prajituri
27 Noi 2017 | 3060 vizualizari
Desert prajitura cu mure

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 240 ml smantana
  • 120 ml ulei
  • 270 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf de sare
  • ½ de lingurita de coaja de lamaie rasa
  • 250 gr mure

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc. Adaugam apoi praful de sare, smantana, uleiul si coaja de lamaie si mai mixam cateva secunde.

Separat se amesteca faina si praful de copt, apoi se adauga peste amestecul de oua in trei etape, amestecand usor cu o spatula sau un tel.

Intr-o tava rotunda (25 cm diametru) asezam un cerc din hartie de copt pe fund, apoi turnam jumatate din compozitie, iar deasupra jumatate din cantitatea de mure. Punem apoi restul de compozitie, nivelam cu o spatula si terminam cu restul de mure.

 

Se da la cuptorul preincalzit la 180ºC, pentru cca 50 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu blat umed si mure

Postat de oanapl

Desert prajitura cu blat umed si mure

Pentru blat: Pui ciocolata în 80g cafea fierbinte și o lași să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect se poate pune amestecul pe baie de aburi. Lași să se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema de capsuni si ciocolata alba, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu crema de capsuni si ciocolata alba, fara zahar

Blatul: Separati ouale, mixati albusurile cu un praf de sare. Cand au inceput sa devina spuma, adaugati indulcitorul si mixati bine. Intr-un bol amestecati galbenusurile cu uleiul, le adaugati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2017, 14:11
la 27.11.2017, 15:17
Delicioasă!
la 27.11.2017, 15:20
la 27.11.2017, 16:11
Bună prăjitură!
la 27.11.2017, 20:12
Mmmm, ce yamiii!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking