Ingrediente
- 3 oua
- 240 g zahar
- 180 ml lapte
- 140 ml ulei
- 280 g faina
- 1 plic praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- un praf de rare
- 8 tije rubarba
- 1 lingura zahar
Mod de preparare
Tijele de rubarba se curata de stratul exterior, se spala, se taie in bucati de 2 centimetri, se pun intr-un castron si se presara cu o lingura de zahar.
Se mixeaza ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste.
Se adauga laptele, uleiul si se amesteca.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Deasupra se pun bucatile de rubarba cat mai uniform.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade 30-35 minute pana se rumeneste.
Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|