Desert prajitura daneza - DRØMMEKAGE

Postat de ctlina in Prajituri
24 Oct 2018 | 5184 vizualizari
Desert prajitura daneza - DRØMMEKAGE

Ce buna este, cu o glazura de nuca de cocos. Nu ezitati s-o faceti. https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/prajitura-daneza-drmmekage.html

Ingrediente

aluat

  • 150 g de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g de unt topit si racit
  • 3 oua
  • 250 g de faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 200 ml de lapte

glazura

  • 125 g de unt
  • 70 g de nuca de cocos rasa
  • 150 g de zahar de trestie
  • 50 ml de lapte

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pentru aluat in bolul robotului sau intr-un castron.

Turnati compozitia obtinuta intr-o tava unsa (28 cm pentru mine).

Coaceti timp de 20 de minute in cuptorul incalzit la 200°C .

Intr-o oala pe foc, puneti laptele, nuca de cocos si untul.

Lasati untul sa se topeasca complet, amestecati si turnati peste prajitura scoasa din cuptor.

Dati din nou la cuptor timp de 10-15 minute la 220 °C.

Lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.

Serviti-o simpla sau cu inghetatata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura daneza - DRØMMEKAGE" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Prajitura Delicia cu blat din fulgi de porumb

Postat de anuta

Prajitura Delicia cu blat din fulgi de porumb

Se maruntesc fulgii de porumb cu sucitorul apoi se amesteca cu untul topit si mierea de albine.Se intinde compozitia intr-o forma cu inel de tasabila,pe marginea formei se decoreaza cu jumatati de...

Citeste continuarea

Desert rulada cu branza dulce si visine

Postat de katty

Desert rulada cu branza dulce si visine

Cernem faina intr-un castron. Amestecam cu drojdia, sarea si zaharul. Facem o adancitura la mijloc in care punem untul moale, apoi turnam cate putin lapte putin caldut si framantam pana obtinem un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2018, 20:44
la 24.10.2018, 20:46
Da, cu înghețată, mi-ar plăcea...!
la 25.10.2018, 08:19
Buna!
la 25.10.2018, 08:25
As servi si eu!
la 25.10.2018, 11:51
minunata!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking