Ingrediente
- 4 oua
- 350 gr zahar
- coaja si sucul de la 2 portocale
- 180 ml ulei
- 250 gr faina
- 1,5 lta praf de copt
- 1 vanilie
Mod de preparare
Cum spuneam in introducere e o reteta ff simplu de facut si nu e nevoie de prea multe ingrediente.
In vas am amestecat ouale cu zaharul, vanilia, coaja de portocale. Le-am mixat putin, am adaugat apoi restul ingredientelor: sucul de portocale, uleiul si faina amestecata cu fermentul.
Am amestecat si gata, turnam compozitia in tava facuta cu margarina si faina.
Dam la cuptorul incins in prealabil, la temperatura de 160 grade C, nu mai mult ca se arde deasupra. O coacem la foc domol deci si cand trece testul scobitorii, e gata.
Iese ca un chec,are o textura umeda in interior, sper sa va placa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|