Ingrediente
- 200 g visine congelate
- 3 linguri zahar pudra
- 100 g unt de cocos
- 150 g zahar
- 200 ml lapte de cocos
- 2 linguri mac
- 270 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurite bicarbonat
- 2 linguri nuca de cocos pentru decor
- zahar pudra petru decor
Mod de preparare
Mixeaza untul de cocos solid cu zaharul pana se omogenizeaza bine si zaharul incepe sa se topeasca. Adauga laptele de cocos si mixeaza usor. Amesteca intr-un bol faina, praful de copt, bicarbonatul si macul si pune treptat peste compozitia de mai sus. Amesteca usor si incorporeaza bine ingredientele.
Tapeteaza o tava patrata de 24 cm cu hartie de copt si rastoarna aluatul. Niveleaza usor.
Pune zahar pudra peste visinele usor decongelate si asaza-le deasupra prajiturii.
Coace prajitura la 170 grade C, pentru 40 minute, pana trece testul scobitorii.
Scoate tava din cuptor si pune prajitura pe un grilaj si las-o la racit.
Presara deasupra nuca de cocos si zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu mac, cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|