Desert prajitura dietetica cu capsuni

Postat de Valclaudia in Prajituri
28 Mai 2017 | 6890 vizualizari
Desert prajitura dietetica cu capsuni

Ingrediente

  • 70 gr fructoza
  • 120 gr faina integrala
  • 140 gr iaurt slab (1% grasime)
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 500 gr capsuni

Mod de preparare

Spalam capsunile si le taiem bucatele.

Cuptorul il preincalzim la 175 grade C.

Separam ouale, batem spuma albusurile cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza cu fructoza si praful de copt.

Adaugam iaurtul si faina integrala, mixam. Incoporam spuma de albusuri, turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.

Presaram putina faina graham peste compozitia nivelata din tava (aceasta va absorbi lichidul lasat de capuni in timpul coacerii).

Peste compozitie, asezam din loc in loc, bucatele de capsuni.

Dam tava la cuptor, in jur de 30 minute, pana trece blatul testul cu scobitoarea.

Scoatem tava din cuptor, presaram fructoza si lasam sa se raceasca prajitura.

Portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura dietetica cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Negresa cu ganache de ciocolata alba

Postat de Bucataras

Desert Negresa cu ganache de ciocolata alba

Incepe intai cu ingredientele uscate: amesteca faina, pudra de cacao, sarea, merisoarele, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Bate untul cu zaharul si adauga treptat ouale, smantana,...

Citeste continuarea

Foi de miere de albine

Postat de Alepaty

Foi de miere de albine

Pe planseta punem faina,bicarbonatul,scortisoara si turnam compozitia fiarta( mierea,untul,zaharul,laptele se pun intr-o cratita cu fund dublu pana se topesc si incepe sa fiarba se opreste si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2017, 18:53
Prajitura de sezon
Cu faina Maria, de la Cocora
la 28.05.2017, 19:02
Buna!
la 28.05.2017, 19:09
Buna!
la 28.05.2017, 19:17
Vreau si eu!
la 28.05.2017, 19:24

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking