Desert prajitura in foi de napolitana

Postat de RODIMUR in Dulciuri
9 Noi 2020 | 4908 vizualizari

Zilele trecute mi-am amintit de un desert tare bun din copilărie: prăjitura în foi de napolitană. O prăjitură care se face ușor, fără coacere și pentru că nu are la bază un sirop legat, este moale și plăcută. Iar cui îi place să ronțăie ceva, are aici: alune (sau nuci) și stafide...  

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 09.11.2020, 18:06
O clasica , mereu actuala
la 09.11.2020, 18:09
Daaa, Mihaela, asta ziceam și eu. Este prăjitura din copilărie... Mulțumesc frumos!
la 09.11.2020, 18:10
Nu am mancat niciodata dar sigur este delicioasa!
la 09.11.2020, 18:15
Daaa, Katty și este atât de ușor de făcut...!
la 09.11.2020, 18:17
Delicioasa!
la 09.11.2020, 18:21
Preparată asa n-am mancat, dar nu-i târziu!
la 09.11.2020, 18:34
minunata
la 09.11.2020, 18:46
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 09.11.2020, 18:47
Așa este, Buni! Se face una-două și este atât de bună...! Mulțumesc frumos!
la 09.11.2020, 18:48
Mulțumesc frumos, Cătălina!
la 09.11.2020, 19:06
Cat e de buna!
la 09.11.2020, 19:14
Așa este, Mirela...! Mulțumesc frumos!
la 09.11.2020, 19:14
Mulțumesc frumos, Rocsi!
la 09.11.2020, 19:30
super!!
la 09.11.2020, 19:35
Mulțumesc frumos, Claudia!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking