Desert prajitura Kinder Pingui
Postat de comanligia in Prajituri 3 Iul 2013 | 110795 vizualizari
O bunatate :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (66)
la 07.07.2013, 20:14
Wauuuuu ce buna este,si ce bine arata
la 08.07.2013, 00:45
mihaela multumesc
la 07.10.2013, 12:27
arata super!!!
la 07.10.2013, 16:54
deyutzky multumesc mult
la 07.10.2013, 16:54
babi
la 08.10.2013, 11:46
de cat e tava?
la 17.11.2013, 11:12
tava e dreptunghiulara,nu e patrata
la 04.06.2014, 10:29
La favorite
la 15.09.2014, 18:54
am si eu o intreabare,la glazura cum se procedeaza.se pun toate pe foc sau pe bain mare?vreau sa o fac dar mi-e sa nu gresesc.
la 15.09.2014, 20:31
Se pune la bain marie, daca observi ultima poza acea ustensila cu ciocolata se pune deasupra unei craticioare cu apa sa ai spor
la 15.09.2014, 20:36
ATENTIE glazura nu se pune fierbinte peste frisca , ca se topeste
la 15.09.2014, 23:46
multumes frumos pt lamuriri.
la 18.10.2014, 21:53
In crema se pune si intaritor sau doar frica si zaharul.
Multumesc.
la 18.10.2014, 22:43
eu nu am pus intaritor dar cred ca nu strica
COMENTEAZA