Desert prajitura Malai dulce, reteta copilariei

Postat de CofetariiBucatari in Prajituri
28 Ian 2018 | 28562 vizualizari
Desert prajitura Malai dulce, reteta copilariei

Este o prajitura foarte buna care imi aminteste perioada copilariei. O puteti servi alaturi de un pahar de lapte batut. Are un gust deosebit de bun si va invit cu mare drag sa incercati reteta!!!

Ingrediente

  • 400 ml lapte
  • 150 ml lapte batut
  • 150 gr faina de malai
  • 350 gr faina alba
  • 150 gr zahar
  • 10 gr praf de copt

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam bine laptele batut cu faina de malai, dupa adaugam treptat in compozitie laptele, zaharul, faina alba si praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava (tapetata cu o foaie de copt) si coacem prajitura la cuptor la 180 grade C, timp de 35 de minute.

Dupa ce s-a copt, o lasam la racit si apoi poate fi servita!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Malai dulce, reteta copilariei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Inghetata tiramisu cu ciocolata

Postat de RuxyRux

Inghetata tiramisu cu ciocolata

Pe foc mic intr-un vas se pun galbenusurile cu zaharul, vinul dulce si frisca lichida( cei 100 ml). Cand dau in clocot  amestecam bine si lasam doua trei minute pana incepe sa se ingroase....

Citeste continuarea

Prajitura cu caramel de lamaie

Postat de rhapsody

Prajitura cu caramel de lamaie

Caramel de lamaie: 1. Pune zeama de lamaie impreuna cu apa si zaharul intr-un vas pe foc mic. Amesteca si lasa pana cand siropul format este gros si capata culoare maro. 2. Opreste focul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2018, 08:23
servesc si eu o bucata la cafea....
la 28.01.2018, 08:55
la 28.01.2018, 09:15
Bun!
la 28.01.2018, 09:41
N-am mancat, dar gust si eu sa vad cum este...
la 28.01.2018, 09:52
Am mâncat. Fac și eu. Îmi place!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking