Ingrediente
- 4 ouă
- 175 g de ciocolată neagră
- 100 ml lapte de cocos
- 30g unt
- 250 gr de ricotta
- 25 gr de făină fără carbohidrați Szafi (sau 1 lingură de făină de cocos sau 2 linguri de amidon de porumb)
- 50 g alune zdrobite
- 100 g îndulcitor natural eritritol
- 1/2 plic praf de copt
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Separați gălbenușurile de albușuri.
Topiti ciocolata cu laptele de cocos si untul la bain marie. Amestecati. Bateți gălbenușurile cu „zahărul”. Când amestecul este omogen, adăugați făina amestecată cu praful de copt și alunele zdrobite. Adăugați ricotta și apoi ciocolata topită. Amestecul este destul de dur, puteti reduce cantitatea de ciocolată sau adauga un pic de lapte. Se bat albusurile spuma. Incorporati albusurile in compozitia cu ciocolata. Se toarnă in forma unsa Coaceți timp de 20-25 de minute. Cremoasa si buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura/ Pasca cu ricotta si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|