Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca

Postat de reisnaor_2006 in Prajituri
14 Iun 2017 | 3499 vizualizari
Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca

O prajitura rapida cu o aroma deosebita care se mananca foarte repede.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg de lapte
  • 4 lg de ulei
  • 7 lg de faina
  • 100 gr de zahar
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • dulceata de corcoduse
  • nuca macinata

Mod de preparare

      Separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri, adaugam laptele si incorporam cu ajutorul unei spatule, faina amestecata cu praful de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.

      Dulceata de corcoduse, am amestecat-o cu nuca macinata si am pus din loc in loc, cu ajutorul unei lingurite. Am dat tava la cuptor la 200 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu capsuni si iaurt

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu capsuni si iaurt

Se spala capsunile, se curata de codite si se lasa sa se scurga bine de apa. O parte din ele se taie in cubulete (cam 1/3) iar restul se taie in jumatati sau sferturi, in functie de cat de mari...

Citeste continuarea

Desert prajitura din albusuri, cu mere

Postat de gurita_ta2005

Desert prajitura din albusuri, cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul pudra, pana devin o spuma lucioasa si tare. Se adauga uleiul si esenta de vanilie, se omogenizeaza, mixand usor la viteza mica. Faina se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2017, 14:00
foarte bine arata
la 14.06.2017, 14:05
multumesc
la 14.06.2017, 14:12
Bună pufoșenia!
la 14.06.2017, 14:14
Buni multumesc
la 14.06.2017, 14:46
interesanta! Merci pentru reteta!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking