Ingrediente
- Pentru aluat:
- 400 gr faina
- 250 gr unt
- 150 gr zahar
- 1 zahar vanilat
- 1 galbenus
- 1 pachetel praf de copt
- 2 linguri de cacao
- Pentru umplutura:
- 750 gr branza de vaci
- 3 oua
- 125 gr zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare
Ingredientele pentru aluat se pun intr-un bol si se amesteca cu lingura.
In alt bol, se amesteca ingredientele pentru umplutura.
Se ia o tava si se pune hartie de copt.
Se pune jumatate din aluat, se adauga umplutura de branza, iar deasupra se pune restul de aluat. Aluatul se poate intinde sau se poate rade.
Se tava la cuptor si se coace prajitura 45 de minute, la 180 de grade C.
Se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Rudi cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|