Ingrediente
- reteta de preparare a papanasilor
- 2 oua
- 280 g branza proaspata de vaci
- 210-220 g faina
- 1 plic de praf de copt
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1 lingura cu varf zahar pudra
- + smantana, dulceata, zahar pudra
Mod de preparare
reteta de preparare a papanasilor
Dam branza de razatoare, adaugam ouale, zaharul si scortisoara. Amestecam, apoi adaugam faina si praful de copt. Framantam un aluat moale, dar nelipicios.
Formam 6 bile mari si 6 mici. Le formam gaura in mijloc celor mari. Prajim papanasii in ulei incins si ii scoatem pe un servetel de bucatarie. Trebuie mult ulei sa acopere papanasii.
Amestecam smantana cu zahar pudra dupa gust. Servim papanasii calzi cu smantana si dulceata.
Pofta buna la papanasi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|