Desert rulada cu ciocolata de casa
Postat de miha in Dulciuri 28 Apr 2009 | 75119 vizualizari
Un desert care pur si simplu va disparea foarte repede de pe masa!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (51)
la 28.04.2009, 00:23
Imi aduc aminte ca era una dintre prajiturile mele preferate in scoala generala. Ma duceam in pauza la chiosc si-mi luam rulada cu marmelada sau pandispan. ce vremuri ...
la 28.04.2009, 00:44
5 furculition premiu de la mine
la 28.04.2009, 00:45
Multumesc de furculite!
la 25.11.2009, 20:42
Miha, foaia o rulezi in prosop, cu tot cu prosop, cand o lasi la "aburit"???
la 25.11.2009, 23:16
Da, cu tot cu prosop. Am mai pus si pe hartie de copt, presarata cu zahar si a mers foarte bine.
la 26.11.2009, 17:40
Mersi! Abia astept s-o incerc!
la 26.11.2009, 18:38
Foarte bine arata si cred ca este si foarte buna!
la 28.11.2009, 20:44
foarte bine arata si cred ca e foarte delicioasa debea astept sa o incerc
la 29.11.2009, 22:29
la 06.02.2010, 13:53
ce bine arata si cat de buna trebuie sa fie....o trec la favorite.....
la 06.02.2010, 17:44
Buna, buna...
la 12.02.2010, 18:05
spune-mi ,te rog, Miha, ce dimensiune avea tava in care ai copt blatul? cea de aragaz e prea mare pentru toata compozitia?
la 12.02.2010, 18:18
Eu n-am tava de aia de aragaz. E mai mica, de 25/35 cm. Aia de aragaz nu stiu exact ce dimensiuni are.
la 12.02.2010, 18:41
aia e mai mare, nu stiu exact dimensiunile....multumesc frumos...
la 17.02.2010, 09:51
am facut si eu rulada asta, dar nu s-a intarit crema cum trebuie, desi am pus mai mult lapte praf decat in reteta pentru ca am observat ca era moale. . de vina sa fie calitatea laptelui...? nu era Dr. Oetker.....m-am cam intristat ca ma asteptam sa iasa....
COMENTEAZA