Prajitura cu suc de rosii
Postat de Bianca20
Foi: Faina si praful de copt se pun intr-un bol. Se adauga sucul de rosii, uleiul si zaharul. Se framanta usor pana se leaga un aluat usor lipicios. Se imparte in 4 parti egale....
Citeste continuareaSe face un piscot normal de ruladä, simplu, doar ca pe tava se pun felii de piersica sau caise si compozitia se toarna peste fructe.
Ingrediente
Mod de preparareSe bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina. Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor. Rulada se face batand ori spuma separat cu zahar ori impreuna cu oualele intregi, apoi se pune praf de copt, ulei si la urma se incorporeaza faina. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor, se ruleaza cu fructele in interior cu ajutorul unui prosop umed si se da la rece. Dupä preferinta, rulada se acopera cu un strat de frisca sau altceva, zahar sau jeleu fructe. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada turnata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|
Postat de Bianca20
Foi: Faina si praful de copt se pun intr-un bol. Se adauga sucul de rosii, uleiul si zaharul. Se framanta usor pana se leaga un aluat usor lipicios. Se imparte in 4 parti egale....
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Foile de placinta se lasa la decongelat. Merele se spala si se rad cu coaja cu tot pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita, se adauga zaharul si se fierb 15-20 minute, amestecand continuu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|