Ingrediente
- 5 oua
- 150 gr zahar sau 120 gr sa nu fie asa dulce
- 1 lgta praf copt
- 130 gr faina
- 75 ml ulei
- 1 kg piersici sau caise
- putin unt pe hartia pe care se pun fructele
Mod de preparare
Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina.
Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor.
Rulada se face batand ori spuma separat cu zahar ori impreuna cu oualele intregi, apoi se pune praf de copt, ulei si la urma se incorporeaza faina. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor, se ruleaza cu fructele in interior cu ajutorul unui prosop umed si se da la rece.
Dupä preferinta, rulada se acopera cu un strat de frisca sau altceva, zahar sau jeleu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada turnata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|