Ingrediente
- 1 aluat foietaj
- 400 g de branza proaspata de vaci bine scursa.
- 2 oua +1 galbenus de ou
- 1 lingura de faina
- 50 g de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 varf de sare
- 200 g de zmeura proaspata sau congelata
Mod de preparare
Amestecati branza de vaci cu zaharurile. Adaugati ouale intregi treptat, sarea si faina. Amestecati.
Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi daca puteti, depuneti-l pe o hartie de copt.
Depuneti branza si fructele deasupra in mijloc.
Taiati benzi subtiri pe parti.
Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.
Ungeti cu galbenusul de ou batut.
Dati la cuptorul incins la 200 ° C, pentru 20 de minute.
Cand s-a racit, decorati cu zahar pudra si zmeura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|