Ingrediente
- Pentru crema:
- 1 cutie Mascarpone 250 g
- 1 ciocolata (Mousse au Chocolat-Lindt) 140 gr
- 1 galbenus
- 1 lingura zahar sau 1 zahar vanilat
- 1 lingura cacao
- Pentru frisca:
- 1 cutie smantana lichida 200 ml
- 1 plic intaritor de frisca
- 2- 3 linguri zahar
- Decor:
- Zmeura
- Nuca macinata sau migdale
- 3-4 piscoturi
Mod de preparare
Intr-o craticioara am topit ciocolata la foc mic,am adaugat galbenusul ,mascarpone,zaharul si cacao.
Se mixeaza bine pana se omogenizeaza si se pune la la frigider.
Eu am lasat ca. 20 de minute.
Am preparat si frisca din smantana lichida,intaritorul de frisca si zaharul.
Am pregatit paharele.
Am ornat in pahare asa: Cate o lingura de crema de ciocolata si mascarpone,apoi o lingura de frisca.
Am presarat migdale macinate si am pus zmeura congelata(cam 5-6).
Am repetat procedura,apoi am pus si piscoturi deasupra si am pus la frigider.
Se lasa cel putin 3 ore la rece.
Un desert racoritor de vara!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Sweet Dreams" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
|