Desert tarta cu branza dulce si gem de caise cu nuca

Postat de RODIMUR in Prajituri
17 Mai 2018 | 5544 vizualizari

Pentru Înălțare, mi-am propus să fac un desert combinat, jumătate pască cu brânză dulce și stafide și jumătate tartă cu grilaj, cu gem de caise și nucă. A ieșit ceva foarte bun și frumos. Din ingredientele de mai jos am făcut o tartă cu diametrul de 20 cm.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 17.05.2018, 21:25
Sunt sigura ca a iesit foarte, foarte buna! Combinatia este grozava!
la 17.05.2018, 21:29
Mulțumesc frumos, Rocsi! Așa a fost... Am combinat astfel umpluturile, pentru că dacă aș fi pus doar gem (cum voiam inițial) ar fi fost un strat prea gros și mult prea dulce...
la 17.05.2018, 22:34
Ce-mi place....
la 17.05.2018, 23:06
Ce bunatate!
la 17.05.2018, 23:18
Arata foarte apetisant!
la 17.05.2018, 23:20
Mă bucur, Caroline...! Mulțumesc!
la 17.05.2018, 23:20
Mulțumesc frumos, Oana!
la 17.05.2018, 23:21
Îți mulțumesc frumos, Xana, pentru apreciere!
la 17.05.2018, 23:40
Foarte buna!
la 18.05.2018, 05:49
la 18.05.2018, 08:06
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 18.05.2018, 08:26
Ce buna e cu asa combinatie!
la 18.05.2018, 08:49
Așa este, Mirela...Mulțumesc frumos!
la 18.05.2018, 08:49
E grozava!
la 18.05.2018, 09:19
Mulțumesc frumos, Ancutsa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking