Desert tarta cu capsuni

Postat de sufletista in Dulciuri
15 Noi 2019 | 1289 vizualizari
Desert tarta cu capsuni

Ingrediente

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 80 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 2-4 linguri apa
  • Umplutura
  • 800 g capsuni
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Aluat-amestecam faina cu sarea, zaharul, praful de copt, facem o adancitura, adaugam oul batut, untul rece taiat cubulete, incepem sa framantam cu mana pana ce devine un aluat omogen (adaugand treptat apa).

Intindem aluatul pe masa infainata, adaugam in tava unsa cu unt, taiem surplusul, dam la rece 30 min(restul de aluat in invelim in folie si dam la rece)

Capsunile le spalam si le scurgem bine de apa.

Scoatem tava de la rece, intepam cu furculita, adaugam grisul, capsuni, pudram cu zaharul pudra, din restul de aluat il taiem sau rupem bucati si adaugam deasupra.

Dam la cuptorul incalzit cca 30 min la 180 grade C.

Lasam sa se raceasca foarte bine, o servim pudrata cu zahar pudra sau cu inghetata de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta desert de Florii, trio mousse

Postat de Constelatialeu

Reteta desert de Florii, trio mousse

Iata cum se prepara Reteta desert de Florii, trio mousse Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat, apoi am adaugat zaahrul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare, am...

Citeste continuarea

Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolata

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolata

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, un praf de sare si vanilia. Turnati jumatate din faina cernuta, incepeti si framantati. Adaugati restul de faina, apa rece,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2019, 13:57
la 15.11.2019, 15:37
la 15.11.2019, 17:25
Tare buna e!
la 15.11.2019, 17:32
Bună, bună!
la 15.11.2019, 18:10

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking