Ingrediente
- 250 gr mascarpone
- 250 ml frisca lichida/ smantana pentru frisca
- 2 galbenusuri
- 125 gr zahar
- 15-20 piscoturi
- 150 ml apa calda
- 3 linguri de cacao
Mod de preparare
Mai întâi, începeți prin a amesteca gălbenușurile și zahărul până când se albesc și devin cremoase, iar zahărul este complet dizolvat. Acest lucru durează aproximativ 2-3 minute cu un mixer manual la viteză medie-mare.
Apoi, adaugă brânza mascarpone și amestecă la viteză medie-mică doar până când este omogenă, aproximativ 1 minut.
Frisca se mixeaza spuma. Amesteca crema de galbenusuri cu frisca mixata si mai mixeaza inca 1 minut pana la omogenizare.Consistența cremei este netedă și cremoasă, dar nu pufoasă sau aerisită ca frișca.
Treci cate 3-4 secunde piscoturile prin amestec de cacao dizolvat in apa calda si pune-le pe fundul tavii. Numarul de piscoturi variaza in functie de marimea tavii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu clasic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|