Desert tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale

Postat de RODIMUR in Torturi
26 Feb 2020 | 2359 vizualizari

Am făcut acest tort în urmă cu vreo trei-patru săptămâni, nu numai ca să avem ceva dulce și bun la sfârșit de săptămână, ci și pentru a verifica din nou cuptorul care arde cam tare și pentru a pregăti rețeta cu numărul 700, care așa cum ne-am obișnuit aici, pe site, trebuie să fie specială. Știam că până să ajung la acest număr de rețete, vom fi deja în Postul Paștelui, așa că ceva dulce și bun trebuia făcut dinainte, când puteam mânca/prepara de toate. Cuptorul s-a comportat ca de obicei, adică a bronzat puțin blatul de bezea, dar la torturi și prăjituri, aceasta nu este chiar o problemă. Așa că tortul a fost excelent, cu gustul foarte aromat și plăcut al jeleului de portocale și cu frișca minunată, făcută în casă, din smântână naturală.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 27.02.2020, 16:16
delicios!
la 27.02.2020, 16:33
Îți mulțumesc frumos, Daniela!
la 27.02.2020, 19:26
Ce fain si imi place mult ca este cu portocale!
la 27.02.2020, 19:45
Mulțumesc frumos, Rocsi!
la 28.02.2020, 15:42
Delicios!
la 28.02.2020, 17:03
Exact așa a fost, Dantes...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 02.03.2020, 14:14
Ce aromat si bun! Ce tip (marca) de smantana ai folosit? Mi-a placut ca si-au pastrat frumos forma florile!
la 02.03.2020, 14:42
Mulțumesc frumos, Ancutsa! Eu folosesc întotdeauna smântână naturală, grasă (și groasă...)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking