Desert tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale
Postat de RODIMUR in Torturi 26 Feb 2020 | 2439 vizualizari
Am făcut acest tort în urmă cu vreo trei-patru săptămâni, nu numai ca să avem ceva dulce și bun la sfârșit de săptămână, ci și pentru a verifica din nou cuptorul care arde cam tare și pentru a pregăti rețeta cu numărul 700, care așa cum ne-am obișnuit aici, pe site, trebuie să fie specială. Știam că până să ajung la acest număr de rețete, vom fi deja în Postul Paștelui, așa că ceva dulce și bun trebuia făcut dinainte, când puteam mânca/prepara de toate.
Cuptorul s-a comportat ca de obicei, adică a bronzat puțin blatul de bezea, dar la torturi și prăjituri, aceasta nu este chiar o problemă. Așa că tortul a fost excelent, cu gustul foarte aromat și plăcut al jeleului de portocale și cu frișca minunată, făcută în casă, din smântână naturală.
Inapoi la reteta
|