Desert Tort cu mere intregi, reteta simpla si plina de arome

Postat de sandytza in Torturi
15 Iun 2009 | 131685 vizualizari

Desert Tort cu mere intregi, reteta simpla si plina de arome Incanta-ti simturile cu acest desert usor si rafinat - tortul cu mere intregi. Fiecare muscatura este o explozie de arome proaspete si dulci, iar aspectul sau rustic si autentic iti aminteste de zilele petrecute in bucataria bunicii

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 15.06.2009, 18:16
suepr,,,imi place mult reteta ta....felicitari arat f bine
la 21.07.2009, 14:02
E MEGA SUPER DACA INSIROPEZI UN PIC TORTUL SI PE DEASUPRA PUI FRISCA>
la 21.07.2009, 15:28
rotariu insiropat nu mai e nevoie ca are caramelul, iar frisca a fost in plan dar nu am apucat ca s-a mancat asa ca data viitoare Am vazut ca retetele asemanatoare toate au frisca . Cred si eu ca e super bun
la 21.07.2009, 15:41
Chiar ca arata super bine!
la 07.10.2009, 18:23
ai tornat caramel pe deasupra?
la 07.10.2009, 18:27
Nu am turnat caramel deasupra. Caramelul l-am pus in tava apoi am pus merele le-am copt si am turnat blatul peste si l-am copt si acesta. Iar cand s-a racit l-am intors pe un platou.
la 07.10.2009, 18:41
ah si eu am cam aceeasi reteta... o sa-l fac si yo zilele astea... e super super bun
la 07.10.2009, 19:27
foarte interesant si eu vreau sa il fac zilele urmatoare...il si pun la favorite
la 07.10.2009, 20:25
e un tort ce il facea mama cand eram mici . Mie imi aduce multe amintiri. Vi-l recomand.
la 07.10.2009, 21:58
Tot asa fac si eu tortul de mere .Cred ca sunt de aceeasi generatie cu mama ta.Dar ai uitat ceva: sa-l ornezi cu frisca .
la 08.10.2009, 00:34
Bunica nu am uitat , nu am apucat ca s-a mancat cald si a ramas o bucata . Ce sa mai ornez Asa ca am zis ca data viitoare dar nu i-am mai facut pozede atunci
la 08.10.2009, 09:37
ce mere ai folosit?
de acelea mici si dulci cred , o sa caut vineri mere potrivite pt el, hai ca m-ai facut curioasa acum cu tortul asta.
la 08.10.2009, 10:52
Foarte bun tortul asta. L-am facut si eu, dar am pus si scortisoara. Si multa friiiiisca...
la 08.10.2009, 11:16
buna ideea cu scortisoara, ai pus-o peste mere cand le-ai pus la copt sau in aluat?
la 08.10.2009, 14:59
Merele sunt dulci dar potrivite de marime. Au dreptate Bunica si Miha cu frisca e mult mai bun.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking