Desert tort cu mousse de mango si ciocolata

Postat de simona72 in Torturi
1 Mar 2019 | 1484 vizualizari

Crema de baza este una bavareza, care se face din galbenusuri, lapte si smantana. Se aseamana mult cu crema de patiserie, diferenta este ca la cea de patiserie se foloseste amidon sau faina, iar la bavareza se foloseste gelatina. Pentru un gust fructat, deosebit, am folosit un mango bine copt, iar pentru un contrast de culoare si gust am facut un alt mousse de ciocolata. In plus am folosit putina dulceata de portocale, din cea cumparat de la Lidl. Aceasta dulceata ramane la latitudinea voastra daca vreti sa o folositi. Trebuie sa stiti ca are un gust usor amarui si s-ar putea sa nu placa tuturor. Asadar, daca credeti ca va place dulceata o puneti, daca nu, renuntati la ea.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 04.03.2019, 20:06
Mango sa il mananc asa nu imi place, dar in deserturi cred ca este super fain!
la 07.03.2019, 00:39
Ce mega-deliciu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking