Desert tort cu mousse de mango si ciocolata

Postat de simona72 in Torturi
1 Mar 2019 | 1575 vizualizari

Crema de baza este una bavareza, care se face din galbenusuri, lapte si smantana. Se aseamana mult cu crema de patiserie, diferenta este ca la cea de patiserie se foloseste amidon sau faina, iar la bavareza se foloseste gelatina. Pentru un gust fructat, deosebit, am folosit un mango bine copt, iar pentru un contrast de culoare si gust am facut un alt mousse de ciocolata. In plus am folosit putina dulceata de portocale, din cea cumparat de la Lidl. Aceasta dulceata ramane la latitudinea voastra daca vreti sa o folositi. Trebuie sa stiti ca are un gust usor amarui si s-ar putea sa nu placa tuturor. Asadar, daca credeti ca va place dulceata o puneti, daca nu, renuntati la ea.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 01.03.2019, 19:09
Mango ciocociango asta e de belea.....ma scuzati dar asa a iesit rima....
la 01.03.2019, 19:11
Frumos
la 01.03.2019, 19:16
Pfff, ce bunatate de tort!
la 01.03.2019, 19:22
Superb si bun!
la 01.03.2019, 19:30
Ce bunătate de tort...!
la 01.03.2019, 19:42
Delicios!
la 01.03.2019, 19:43
Delicios!
la 01.03.2019, 19:47
Multumesc!!!
la 01.03.2019, 19:51
Ce frumoasă e culoarea!
la 01.03.2019, 20:14
Un tort deosebit!
la 01.03.2019, 20:16
Foarte bun!
la 01.03.2019, 21:29
frumos si bun
la 01.03.2019, 21:49
Mulțumesc, dragilor! 😘
la 01.03.2019, 22:15
Arata super
la 02.03.2019, 15:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking