Desert tort rapid din biscuiti

Postat de privatelaura in Dulciuri
21 Mar 2019 | 2475 vizualizari
Desert tort rapid din biscuiti

Sincer, nu cred ca exista vreun alt desert mai rapid decat acesta, bun pentru cand ai musafiri la usa sau piticii din dotare primesc in vizita colegii.  

Ingrediente

  • 250 gr biscuiti cu crema
  • 250 gr biscuiti simpli cu cacao
  • 200 ml smantana/ crema de branza
  • 200 gr ciocolata
  • 50 gr miez nuca
  • 3 lg cacao

Mod de preparare

Acest tort de biscuiti e gata in 2 timpi si 3 miscari :))

Se topeste ciocolata in smantana lichida, pe baie de aburi preferabil. Se omogenizeaza bine, se ia de pe baia de aburi si se lasa deoparte.

Separat, intr-o punga se pun biscuitii, se sigileaza bine punga, apoi, cu ajutorul sucitorului, se faramiteaza grosier biscuitii.

Miezul de nuca se rumeneste usor in cuptor, se toaca marunt.

Intr-un vas mai mare, se pun biscuitii faramitati, miezul de nuca, apoi se adauga crema de ciocolata. Se amesteca pana se incorporeaza bine crema, apoi se transfera compozitia intr-o forma de copt. Se pune la rece.

Inainte de servire, se pudreaza cu cacao!

Simplu, rapid si deliciooos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort rapid din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tort cu crema de ciocolata neagra

Postat de medioto59

Tort cu crema de ciocolata neagra

Blatul il facem de azi pe maine ca sa aiba timp sa se raceasca ,sa.l putem taia cat mai bine.Asa procedez eu de obicei dar se poate face si in aceiasi zi. Intr-un bol mixam ouale cu zaharul(pe...

Citeste continuarea

Nugat glace', by Radu Popovici

Postat de Ina

Nugat  glace', by Radu Popovici

Preparam intai crantzul:  Topim intr-o tigaie 200 g zahar, amestecand continuu pentru a nu se arde si se prepara un caramel de culoare bruna. Cand zaharul este complet topit ( dar nu ars ) se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2019, 12:52
bun bun
la 21.03.2019, 15:20
la 21.03.2019, 19:04
Rapid și bun!
la 21.03.2019, 19:33
la 21.03.2019, 19:39

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking