Desert zebra-pandispan cu nectarine

Postat de amalia01 in Prajituri
31 Iul 2020 | 2770 vizualizari
Desert zebra-pandispan cu nectarine

Prăjiturile cu fructe sunt slăbiciunea mea. Așa încât, toată vara improvizez...

Rețete de vară

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 4 lg de zahăr
  • 4 lg de faină
  • 4 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2 lg de cacao
  • 1 praf de copt
  • 2 lg fulgi de migdale
  • 3 nectarine

Mod de preparare

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând continuu. Adaugi uleiul în același fel . Presari făina în ploaie și amesteci ușor cu o spatulă. Adaugi praful de copt si torni jumătate din compoziție în tava cu hârtie de copt. In cealaltă jumătate adaugi cacaoa și torni peste blatul galben, apoi așezi feliile de nectarine și presari fulgii de migdale.
Coci în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru cca 40 de minute. Verifici cu scobitoarea pentru mai multă siguranță.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert zebra-pandispan cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu crema de cafea si dulceata acrisoara

Postat de andaoana

Desert rulada cu crema de cafea si dulceata acrisoara

Blat Am pregatit o tava mare (40x30) pe care am pus hartie de copt. Cuptorul l-am preincalzit la 170 grade C. Intr-un bol pentru mixer am pus ouale, sarea si zaharul. Cu ajutorul unui...

Citeste continuarea

Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii

Postat de MotanLaOale

Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii

Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii Se fierbe laptele cu zaharul si cacao 3-4 minute. Se opreste focul si se pune untul, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca pana la topirea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.07.2020, 09:54
Buna!
la 31.07.2020, 14:09
Buna
la 31.07.2020, 14:30
la 01.08.2020, 20:06

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking