Diamante din foietaj cu branza si fructe

Postat de Corina33 in Prajituri
22 Sep 2016 | 2797 vizualizari
Diamante din foietaj cu branza si fructe

Deserturile simple si rapide stiti deja, sunt preferatele mele! 

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 250 g branza cremoasa
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 pumn afine proaspete

Mod de preparare

Se amesteca branza cu zaharul si vanilia, daca va place mai dulce puneti mai mult zahar sau indulcitor, sau ce folositi. 

Se taie foaia de aluat in patrate aproximativ egale, in functie de marimea foii. Merg si mai dreptunghiulare, nu e musai sa le masurati, faceti "dupa ochi" :))

Pe colturile opuse se taie marginile aluatului cam la un cm, asa cum vedeti in poze adica nu chiar din capat pana in capat. Partea asta e cam greu de explicat, dar se petrec marginile taiate una peste alta. 

In rombuletul formar se aseaza o lingura de branza si cateva afine. Eu am lucrat direct pe foaia de copt am luat-o cand am terminat de umplut foietajele si am asezat-o in tava.

Se coc 15-20 de minute pana se rumenesc usor pe margini. Dupa ce se racesc pe pot pudra cu zahar praf.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Diamante din foietaj cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu visine II

Postat de Ela68

Prajitura cu visine II

Mai intai pregatim visinele. Scoatem samburii si presaram putin zahar peste ele sa se lase zeama. Se bat albusele spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se...

Citeste continuarea

Prajitura cu suc de rosii

Postat de Bianca20

Prajitura cu suc de rosii

   Foi:  Faina si praful de copt se pun intr-un bol. Se adauga sucul de rosii, uleiul si zaharul. Se framanta usor pana se leaga un aluat usor lipicios. Se imparte in 4 parti egale....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2016, 11:13
S-au inegrit diamantele?
la 22.09.2016, 11:14
Ce fain arata!
la 22.09.2016, 11:37
Ce faine-s!
la 22.09.2016, 11:49
ce bine arata , foarte buna
la 22.09.2016, 11:58
frumoase

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking