Ingrediente
- 1 dovleac micut
- mix de nuca macinata, zahar brun, bucati de ciocolata, stafide brune
- 1 cub unt nesarat (30 gr)
- dulceata de cirese
- o cana cu apa
- optional: smantana dulce
Mod de preparare
Spalam bine dovleacul. Il stergem cu un servet de hartie. Ii taiem capacul cu atentie. Il curatam de seminte. Il punem deoparte.
Pregatim un mix din nuca prajita, zahar brut (in functie de cat de dulce preferam), ciocolata, condimente.
Conectam aparatul la o sursa de curent.
Umplem dovleacul cu unt, mix de nuca. Il asezam in vasul aparatului. Turnam o cana cu apa. Acoperim si selectam aparatul slow cooker Crock-Pot pe modul High, timp de gatire 2 ore. Mie nu-mi place sa iasa prea moale, insa daca preferati asa, puteti suplimenta timpul de gatire.
Dupa ce aparatul incheie programul slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital trece automat pe functia de pastrare la cald.
Servim imediat sau pastram la cald panain momentul servirii. Puteti servi cu topping de smantana dulce. Eu am servit cu dulceata de cirese negre.
Parfum si gust de toamna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|