Dovleac împănat cu friptura de pui îmbălsămat

Postat de klausenburger in Pui
2 Noi 2014 | 4438 vizualizari

Azi mă jucai cu aromele toamnei şi mă gândii că poate o să vă amuze şi pe voi să faceţi la fel. Dovleacul e o resursă complexă şi ludică. Îl sculptăm, îl decorăm, îl coacem în fel şi chip. Ca strugurii, dovleacul ascunde în carnea lui bucuria soarelui. De astă-dată l-am umplut cu minuni şi i-am aşezat alături carne frăgezită în arome de ceai. Mai multe retete puteti gasi aici: http://klausburger.blogspot.ro

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 02.11.2014, 18:53
N-am mancat niciodata Indrazneata combinatie!
la 02.11.2014, 20:06
Moaaaamaaaaa, cum arata!
la 02.11.2014, 20:10
Ce combinatie interesanta ai facut,fata draga!Cred ca a iesit o bunatate. Poza e fascinanta!
la 02.11.2014, 22:28
Multumesc dragele mele de apreciere
la 03.11.2014, 03:45
la 03.11.2014, 06:59
Super!
la 03.11.2014, 09:46
la 03.11.2014, 09:49
Multumesc dragii mei
la 03.11.2014, 10:08
la 03.11.2014, 10:26
la 03.11.2014, 13:07
la 03.11.2014, 13:24
la 03.11.2014, 13:49
la 04.11.2014, 08:27
Interesanta reteta!
la 04.11.2014, 16:44
Si e buuuunaaa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking