Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
31 Oct 2019 | 4369 vizualizari
Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

In seara asta nu se putea fara dovleac. Inspirat de Laurici.

Ingrediente

  • 1 dovleac mic
  • 50 g nuca
  • 50 g migdale
  • 50 g stafide
  • 50 g merisoare
  • 50 g zahar brun
  • 30 g unt
  • 100 ml apa
  • dulceata de afine

Mod de preparare

Dovleacul se spala bine si se sterge.

Se taie capacul si se curata de samburi.

Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.

Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.

Se toarna in vas apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.

Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.

Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.

Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carnea de porc se lasa peste noapte la marinat, cu ulei de masline, condimente dupa gust si frunze de rozmarin proaspat. Se pun bucatiile marinate in vasul slow cookerului Crock-Pot , setam...

Citeste continuarea

Cartofi mov, morcovi, ardei kapia si aliacee la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Cartofi mov, morcovi, ardei kapia si aliacee la slow cooker Crock Pot

Inițial cartofii mov se fierb în coajă pe modulul High, cca. 3 ore, asezonați cu sare de mare și cca. 1000 ml apă rece. Apoi se scot se lasă la răcit, cca. 60 minute sau cel mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2019, 21:36
Asta e in spiritul timpurilor, de haloueeen , nu i asa ?
la 31.10.2019, 21:57
Exact! ))
la 31.10.2019, 22:06
)) vaiii, iarrrr, la mustata )
la 31.10.2019, 22:22
))
la 31.10.2019, 23:05
foarte bun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking