Ingrediente
- Dovleac micuț 2 bucăți,
- Smântână 6 linguri,
- Bacon cca. 250 g,
- Ou 1 bucată,
- Mozzarella cca. 200 g,
- Cașcaval cca. 100 g,
- Sare de mare,
- Piper proaspăt măcinat.
Mod de preparare
Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior.
Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se amestecă cu smântâna, mozzarella tăiată cuburi.
Se asezonează de sare și piper, apoi se umplu dovlecii, se presară cașcaval ras și se lasă la copt, în vasul de ceramic, tapetat cu foaie de pergament, al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și se setează timpul de gătire de 3 ore.
Spor și poftă bună.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut cu mozzarella si bacon la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|