Dovlecei pane cu sos de usturoi

Postat de Julie in Aperitive / Garnituri
9 Iun 2010 | 7704 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 09.06.2010, 23:20
la 10.06.2010, 06:00
5 furculite fara discutii ( si 5 de la sot )Asta a fost prima mancare ce i-am gatit-o si de atunci, imi cere mereu
la 10.06.2010, 06:57
wow, wow ce bunatate ! felicitari pentru poza !
la 10.06.2010, 07:07
Excelent arata!.........5 furcu..............
la 10.06.2010, 08:46
Multumesc de furculite! Si Ina, sotul tau are dreptate sa-ti ceara mereu acest fel de mancare nu ca-s deliciosi?
Piata e plina de dovlecei asa ca ...spor la bucatarit da-i omului ce vrea!
la 10.06.2010, 09:19
la 10.06.2010, 14:31
interesant...
la 10.06.2010, 15:22
Sint minunati,si eu tot in acest mod ii pregatesc!
la 10.06.2010, 19:59
foarte bine arata
la 10.06.2010, 20:48
la 10.06.2010, 23:13
foarte bun5 furcu,iar decoru e de nota 12
la 11.06.2010, 09:37
Nadina
la 12.06.2010, 08:31
si eu vreau , grozav,, aranjament''
la 30.06.2010, 19:13
foarte intersanta combinatia de pesmet cu branza rasa au iesit super buni
la 30.06.2010, 19:31
Multumesc ,Tiby! Esti binevenit sa te servesti cu o portie.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking