Aperitiv drob de pui
Postat de Oana
Curata organele si carnea de pui si spala-le cu apa rece. Pune ficatul de pui la fiert intr-o oala, iar pipotele, inimile si carnea de pui in alta oala. Aduna spuma care se formeaza la...
Citeste continuareaImi plac foarte mult dovleceii pane, mai ales cu branza in compozitie. De obicei, ii mancam cu mujdei de usturoi, dar acum am zis sa incerc cu sos tzatziki si a fost pe placul tuturor.
Ingrediente
Mod de preparareDovlecelul se taie rondele, se presara cu sare si se lasa 5-10 min. Rondelele de dovlecel se sterg cu un servetel de bucatarie, pentru a se elimina apa care s-a lasat. Intr-o farfurie se pune faina, iar in alta se bat ouale cu condimentele si cu branza rasa. Dovleceii se trec prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins, cam 1min pe fiecare parte. Pentru sosul tzatziki am curatat castravetele, l-am dat pe razatoare, apoi am amestecat toate ingredietele. Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|
Postat de Oana
Curata organele si carnea de pui si spala-le cu apa rece. Pune ficatul de pui la fiert intr-o oala, iar pipotele, inimile si carnea de pui in alta oala. Aduna spuma care se formeaza la...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca. Se pune untura, oul batut si laptele caldut cate putin pentru a se putea framanta, pana se obtine un aluat omogen,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|